Indienen van retouren

U heeft het recht om binnen een termijn van veertien dagen en zonder opgave van redenen de met MOHADI gesloten koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk te herroepen. De datum van verzending van de gekochte producten, zoals die uit de administratie van MOHADI blijkt, is beslissend voor de aanvang van de herroepingstermijn.

Voor herroeping kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. Digitaal  – Stuur een e-mail naar klantenservice@mohadi.nl met de benodigde informatie, zoals kenbaar gemaakt in onderstaand modelformulier;
  2. Schriftelijk – Maak hiervoor gebruik van het modelformulier (PDF).

Om een geldig beroep op herroeping te doen, moet het – volledig – ingevulde formulier binnen de herroepingstermijn door MOHADI zijn ontvangen. Wij autoriseren de herroeping en vragen u om de producten te retourneren. De kosten voor het retourneren van de producten worden niet vergoed.

De retourzending doet u naar:
MOHADI B.V.
Afdeling Retouren
Hazenkoog 66
1822 BT Alkmaar

Of u maakt een afspraak met de vertegenwoordiger van MOHADI om de producten op te halen. De koop van producten zal alleen dan herroepen zijn als het product en de verpakking daarvan ‘ongeschonden’ door ons retour is ontvangen en de verzegeling niet is verbroken.

Als u de overeenkomst geheel of gedeeltelijk en tijdig heeft herroepen, heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag van de ‘herroepen’ producten verminderd met 3,0% afhandelingskosten, op voorwaarde dat die producten ‘ongeschonden’ door MOHADI retour worden ontvangen. Voor het te restitueren bedrag ontvangt u dan een ‘kortingscode’. Het bedrag van de ‘kortingscode’ kunt u gebruiken bij toekomstige bestellingen.

Van herroepingsrecht zijn uitgesloten producten die op basis van acties of met korting werden gekocht en producten die uit het assortiment verdwijnen.